BOOKING

Booking av gruppetimer er tilgjengelig 14 dager frem i tid og senest 30 min før timen starter.

For å få tilgang til booking må du ha gyldig medlemskap, klippekort eller drop-in.

Har du utestående medlemsavgift kan du risikere å blir sperret for online booking.

Dersom du ikke har forhåndsbooket må du møte opp personlig i resepsjonen å se om det er tilgjengelige plasser.

NB: Bookingen er gyldig frem til 5 min før timen starter – etter dette kan du risikere å miste plassen din dersom det er venteliste på timen.

 

LATE CANCEL

Dersom du ikke har meldt deg av timen innen 4 timer før timen starter, vil det registreres en “Late Cancel” på din medlemsprofil og det vil bli trukket 50,- fra ditt registrerte kort. Dersom du har klippekort vil det trekkes et klipp. Om du er syk, eller noe ekstraordinært gjør at du blir forhindret fra å kansellere innen fristen – så kan du ringe oss slik at du ikke får registrert “Late Cancel”.

 

NO SHOW

Dersom du ikke møter opp til timen og ikke har kansellert vil det registreres en “NO SHOW” på din medlemsprofil. Det vil da bli trukket kr. 100,- fra ditt registrerte bankkort.

Dersom du har klippekort vil det trekkes et klipp.

 

SUSPENSION / UTESTENGELSE

Dersom vi ikke får trukket kortet ditt, kan du bli sperret for online booking til utestående avgift er betalt. Booking vil kun være tilgjengelig i resepsjonen fra 60 min før timen starter, og forutsetter at du får betalt utestående ved oppmøte i resepsjonen.

 

VENTELISTE

Det er mange som sikrer seg plass i god tid og booker tidlig, men som av ulike årsaker kansellerer/trekker seg rett før Late Cancel fristen går ut (4 timer før). 

Er den aktuelle klassen fullbooket, sett deg på venteliste og du vil motta en e-post med bekreftelse når du får plass. Du vil også kunne se dette i appen/på nett.

NB: Husk at Late cancel / no show regelen gjelder selv om du står på venteliste!  Det er viktig å melde seg av dersom du ikke har planlagt å komme.

 Innen 30 min før klassen starter vil det kun gis plasser ved personlig oppmøte.

 

CHECK-IN

Når du ankommer studioet finner du navnet ditt på check-in stasjonen i resepsjonen. 

Du kan tidligst sjekke inn 2 timer før.
5 minutter før timen starter kan du risikere å miste plassen din til noen som står på venteliste.

Vi oppfordrer til å være her ca. 10 – 15 min før timen starter.

 

LATE ARRIVAL

Legg merke til at om du kommer sent inn i timen forstyrrer/distraherer du de andre deltagerne. Sørg for å møte opp i god nok tid.

Vi skjønner at uforutsette ting kan skje og tillater normalt innslipp inntil 5 minutter etter at timen har starter dersom du har gitt oss beskjed på forhånd om at du blir sen og dette er avklart. Her kan det variere fra time til time, så husk at det også kan nektes inngang. Etter 5 minutter vil du ikke få tilgang til timen. Hvis dette skjer ved oppmøte vil du ikke bli registrert med No Show / Late Cancel.