ÅPNINGSTIDER:

Man-Fre 12:00-21:00

Lørdag 12:00-21:00

Søndag 12:00-16:00

 

STED:

Vi holder til på Myrens Verksted,

Myrens Verksted 6 C

Inngangen er også skiltet med «6C«
Oslo kommune har vedtatt navneendring av gaten fra tidligere Sandakerveien 24C

Det er parkeringshus på Myrens Verksted og kort vei til både trikk og buss:

Busstopp: Vøyenbrua, Marcus Thranes gate (buss 28) eller Arendalsgata (buss 20, 37 og 54)
Trikk: Torshov trikkeholdeplass (trikk 11, 12, 18)

 

KONTAKT OSS

FAQ

Jeg har vært tidligere medlem på The Studio/Playroom

Vi ber tidligere The Studio medlemmer om å lese dette da det har kommet mange liknende henvendelser på dette temaet:

The Studio/Playroom har ikke blitt en del av The Zone eller vise versa, det er altså ingen viderføring av The Studio (Les her www.thestudio.no/ ) Driften til The Studio & The Playroom ble avviklet 31.juni 2022. I en overgangsfase mellom april – juni 2022 delte The Zone & The Studio samme lokaler på Bislett, men hadde ingen felles økonomi eller kundebase. 

I Juni ble driften av The Studio avviklet (org nummer 991 015 361) og The Zone flyttet inn i nye lokaler på Myrens Verksted. I denne perioden ville The Zone tilby tidligere medlemmer av The Studio et introtilbud med gratis overføring av klipp og tilbud på medlemskap i en begrenset periode ettersom de mistet sitt tidligere dansestudio. Tilbudet gjaldt til 15/08 og overførte klipp måtte benyttes innen 30/09. Dette tilbudet er altså ikke lengre tilgjengelig da det var ment for en overgangsperiode. 

The Zone har ikke mottatt kompensasjon for overføring av klipp fra The Studio så evt tilbakebetaling av ubenyttede klipp må taes direkte med The Studio som tross alt har mottatt betalingen for disse. Vi viser til Kjøpsloven kapittel V, §25 Heving for rettigheter knyttet til hev av kjøp og oppfordrer eventuelle medlemmer og sende inn en formell klage til Forbrukerrådet. 

Introtilbudet ble postet på alle kanaler til The Zone og på våres nettside samt posters i daværende studio på Bislett. Ettersom vi ikke har overtatt eller kjøpt opp kundebasen til The Studio kunne vi ikke sende ut en mail til tidligere The Studio medlemmer og ba derfor The Studio om å sende ut tilbudet til medlemmene sine. The Zone publisere tilbudet i alle tilgjengelige kanaler, men det er tydelig at informasjonen fortsatt ikke har nådd ut til alle. The Zone Dance Studio AS beklager ulempene våre medlemmer opplever i denne forbindelse, og forstår frustrasjonen knyttet til dette.

Jeg er forsinket til timen min, kan jeg fortsatt delta?

The Zone Studio AS har en policy på at det er ok å komme 10 minutter for sent til timer, og 5 minutter på Pole, Pilates og streaching timer. Begrensningen er satt for å ikke gå glipp av oppvarming og unngå potensielle skader dette kan medføre, samt og ikke forstyrre timen for mye for deltakere og instruktører.

Jeg ønsker å kjøpe noe i shoppen på The Zone

Vi ber alle medlemmer eller kunder som ønsker å kjøpe klær fra stativet til å ta kontakt i resepsjonen. PS: Det kommer stadigvekk nyheter i Showrommet og vil etterhvert ha mer utvalg til ulikedansestiler som er i studioet! 🙂

Treningstøy kan bestilles på www.davay.no  🙂 Klær kan hentes neste gang du skal spre danseglede! 

BD Dance Shoes kan kjøpes her: www.davay.no/bddance/ 

Kan jeg oppgradere medlemskapet mitt til Silver, Gold eller VIP?

Klart du kan! Vi ber deg sende en mail til info@thezone.no for oppgradering av medlemskapet. Husk å presisere hvilket medlemskap du ønsker å oppgradere til. Oppgradert medlemskap vil gjelde fra påfølgende mnd. 

Jeg har glemt/mistet noe i studio...

Vi har en Lost & Found boks på bakrommet. Spør resepsjonisten neste gang du skal danse! Resepsonistene er på The Zone Mandag-Torsdag kl.17-20:30.