INSTRUKTØRER

Alice Mayne

Alice Mayne

Wellness Coach

🤸🏼‍♀️ I TRAIN YOUR BODY & MIND
⚡Pilates Fusion Trainer @fusion.workout

I am a former international rower and now personal trainer. I create online fitness programs and coach one-on-one sessions and Pilates Fusion® classes. 

I deeply believe that everyone can and SHOULD feel AMAZING in their body : you only get one, take care of it and LOVE IT ! 

Training and having a healthy body comes in lots of shapes, sizes, programs and sports : you just need to find the one that fits you.

Let me help you find YOUR way of being, and STAYING healthy !

Come train with me 👇

Julie

Julie

Latin & Standard

Eliza Palii

Dansepedagog

Dancer 👠 Master of Sports: Ballroom/Latin
Database Engineer / Master degree
Base: Oslo, Norway
Heart-born: Lviv, Ukraine

Begynte å danse ballett som 5-åring, og fortsatte med sportsdans (ballroom) og spesialiserte seg i latin amerikanske danser. Har danset ballroom/latin i 15 år, helt til jeg flyttet til Oslo for å ta Master i internasjonal business. Jeg har oppnådd en offisiell utmerkelse «Master of Sport» etter å ha vunnet Ukrainas nasjonale mesterskap i ballroom i 2005. I 2021 ble jeg valgt ut som topp 25 danser for å delta i Yanis Marshall Intensive-programmet i Amsterdam. Samme år, 2021, har jeg blitt valgt til å delta i Pure Heels-programmet i Berlin.
Irlin Fi

Irlin Fi

Dansepedagog

Ola Samuelsen

Ola Samuelsen

Commercial

Helene Spilling

Proffdanser / Daglig leder og eier av THE ZONE DANCE STUDIO

Helene har danset siden hun var 12 år gammel. Hun har i sin karriere fått 23 NM-medaljer, hvorav 17 er gull. Hun har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt, og ble i 2018 Nord-Europeisk Mester i standard. Hun har representert Norge i EM & VM i latin, standard og 10-dans og kommet til kvartfinaler i Grand Slam konkurranser.

Helene deltok i «Skal vi danse» for første gang i 2020 og danset seg helt til finalen med Nate Kahungu. I 2021 danset hun seg helt til topps med kjendispartneren Simon Nitsche og i 2022 sesongen ble det 3. plass med Alexander Hetland.

Jorge Lera

Jorge Lera

Pole

Khamis (Dancemedfuture)

Khamis (Dancemedfuture)

Pole

Thali

Thali

Pole, Heels & Chair