INSTRUKTØRER

Helene Spilling

Helene Spilling

Proffdanser / Daglig leder og eier av THE ZONE DANCE STUDIO

Helene har danset siden hun var 12 år gammel. Hun har i sin karriere fått 23 NM-medaljer, hvorav 17 er gull. Hun har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt, og ble i 2018 Nord-Europeisk Mester i standard. Hun har representert Norge i EM & VM i latin, standard og 10-dans og kommet til kvartfinaler i Grand Slam konkurranser.

Helene deltok i «Skal vi danse» for første gang i 2020 og danset seg helt til finalen med Nate Kahungu. I 2021 danset hun seg helt til topps med kjendispartneren Simon Nitsche og i 2022 sesongen ble det 3. plass med Alexander Hetland.

Ole Thomas Hansen

Ole Thomas Hansen

Proffdanser

Ole Thomas Hansen har drevet med dans i 12 år. Han har en 10 år lang karriere innen sportsdans der han har danset latin, standard og 10-dans. I Ungdomsklassen har han danset seg til bronsemedalje i Europamesterskap, 7 plass i Verdensmesterskap og flere gullmedaljer i Norgesmesterskap.

Ole Thomas ble i 2021 en ny proffdanser i «Skal vi danse».

Underviser: sportsdans, privattimer, utdrikningslag, show

Lillian Aasebø

Lillian Aasebø

Proffdanser

Lillian Aasebø er 29 år gammel og har drevet med dans i 20 år. Hun har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt, og har de siste årene jobbet som autorisert dommer i Norges Danseforbund.

De siste 6 årene har hun vært å se på skjermen som proffdanser i Tv2 programmet, Skal vi Danse. Lillian underviser privattimer både for å spre dansglede, men også for de spesiellt intressert med klare målsettinger. 

Eliza Palii

Eliza Palii

Dansepedagog

Dancer 👠 Master of Sports: Ballroom/Latin
Database Engineer / Master degree
Base: Oslo, Norway
Heart-born: Lviv, Ukraine

Begynte å danse ballett som 5-åring, og fortsatte med sportsdans (ballroom) og spesialiserte seg i latin amerikanske danser. Har danset ballroom/latin i 15 år, helt til jeg flyttet til Oslo for å ta Master i internasjonal business. Jeg har oppnådd en offisiell utmerkelse «Master of Sport» etter å ha vunnet Ukrainas nasjonale mesterskap i ballroom i 2005. I 2021 ble jeg valgt ut som topp 25 danser for å delta i Yanis Marshall Intensive-programmet i Amsterdam. Samme år, 2021, har jeg blitt valgt til å delta i Pure Heels-programmet i Berlin.
Philip Raabe

Philip Raabe

Proffdanser

Philip har danset siden han var 5 år gammel. Han har under sin karriere fått flere medaljer i det Svenskemesterskapet og konkurrert både nasjonalt og internasjonalt. Han har representert Sverige i både EM og VM i latin, standard og 10-dans. 

Philip deltok i «Skal Vi Danse» for første gang i 2020. Der imponerte han det norske folk med OL utøveren, Birgit Skarstein. Etter dette har vi sett han i 2021 der han danset med OL-hopperen, Maren Lundby. 

Ine Austrheim Wilhelmsen

Ine Austrheim Wilhelmsen

Pole

Jorge Lera

Jorge Lera

Pole

Lill-Kristine Konst

Lill-Kristine Konst

Koreograf/danser/danselærer

Alice Mayne

Alice Mayne

Wellness Coach

🤸🏼‍♀️ I TRAIN YOUR BODY & MIND
⚡Pilates Fusion Trainer @fusion.workout

I am a former international rower and now personal trainer. I create online fitness programs and coach one-on-one sessions and Pilates Fusion® classes. 

I deeply believe that everyone can and SHOULD feel AMAZING in their body : you only get one, take care of it and LOVE IT ! 

Training and having a healthy body comes in lots of shapes, sizes, programs and sports : you just need to find the one that fits you.

Let me help you find YOUR way of being, and STAYING healthy !

Come train with me 👇

Nelly Loyo

Nelly Loyo

Dance choreographer, pole dancer, pole play,

 

#Venezuela

Vilde Kristin Skorstad

Vilde Kristin Skorstad

💃🏽Dancer • Choreographer<br /> @she_heelscompany

Millie Smuts

Millie Smuts

💃🏻Dancer @radixcrew 🏃🏻‍♀️Personal Trainer

m.youtube.com/watch?v=46x2gX4yVcw
Tony Brkic

Tony Brkic

Eleni Theodoridou

Eleni Theodoridou

Greta Imbr

Greta Imbr