PEDAGOGER

Helene Spilling

Daglig leder og CEO / Sportsdans / Latin
Helene har danset siden hun var 12 år gammel. Hun har i sin karriere fått 23 NM-medaljer, hvorav 17 er gull. Hun har konkurrert både nasjonalt og internasjonalt, og ble i 2018 Nord-Europeisk Mester i standard. Hun har representert Norge i EM & VM i latin, standard og 10-dans og kommet til kvartfinaler i Grand Slam konkurranser. Helene deltok i "Skal vi danse" for første gang i 2020 og har kapret seg en seier, 2.plass, 3.plass og i 2023, en 4. plass. Helene har for øyeblikket ingen faste timer i studio, men har flere pop-up klasser og workshops.

Norunn Ringvoll

Latin, Ballroom, Commercial & Heels
Norunn har i sine røtter fra sportsdans og har i sin ungdomstid representert Norge i både EM og VM. Hun deltok høsten 2023 for første gang i Skal vi Danse og kapret en 5.plass med sin partner. Norunn kommer rett fra en 3-årig utdannelse innenfor dans og har erfaring med flere kommersielle dansestiler samt moderne-dans. Underviser Latin Commercial Litt øvet på torsdager.

Ine Wilhelmsen

Pole & Pole Heels

Alice Mayne

Pilates Fusion
I am a former international rower and now personal trainer. I create online fitness programs and coach one-on-one sessions and Pilates Fusion® classes. Let me help you find YOUR way of being, and STAYING healthy !Come train with me 👇

Jorge Lera

Pole

Jon Alexander Salvesen

Pole & Pole Heels

Cristian Ronnby

Contemporary, Jazz & Street

Moise Kitoko

Hip Hop

Vilde Skorstad

Heels & Commercial

Ronja Østensvik

Sportsdans

Sverre Fjellstad

Sportsdans

Thali Liberman

Pole & Heels / Chair
Thali har I flere år undervist i både Pole, Pole Heels, Chair og musikaldans. Hun har flere år spilt i Hakkebakkeskogen. I dag underviser Thali: Pole & Heels Nybegynner & Intro på tirsdager Chair & Floor på Onsdager Torsdag.

Dancemedfuture

Afro Beat Fusion

Julie Bjerkås

Sportsdans / Latin / Ballroom
Julie har danset siden hun liten. Hun har mange meritter bak seg fra både NM, EM og VM i ungdomsklassen! Hun er en av de nyeste instruktørene på The Zone og har i dag Latin Commercial Nybegynner og Latin Solo Nybegynner - mandager og onsdager!

Amalie Aune

Sportsdans / Latin / Ballroom

Ola Samuelsen

Commercial

Irlin

Commercial / Hip Hop / Heels

Eliza Palii

Heels / Latin
Opprinnelig fra Ukraina. Begynte å danse ballett som 5-åring. Senere gikk hun over til selskapsdans, med fokus på latinstil, og danset dette i totalt 15 år. Eliza har fått en offisiell utmerkelse "Master of Sport" i 2005. I 2021 ble hun valgt ut som topp 25 danser for å delta i Yanis Marshall Intensive-programmet og samme år ble hun valgt til å delta i Pure Heels i Berlin. Eliza elsker å jobbe med mennesker og har stor tro på at hardt arbeid overgår talent. Underviser Heels Åpent Nivå og Intro/Nybegynner på The Zone - mandager.

Lise Eide Risanger

Pole / Pole Sport