SHOWGROUP MED IRLIN

Har du lyst å være en del av en dansegruppe? Har du lyst å lage danseshow? Jobbe mot faste mål? Bli bedre kjent med nye mennesker?
 
The Zone starter nå en showgruppe for deg som ønsker å gjøre mer ut av dansetreningen din. Dette er perfekt for våre dedikerte medlemmer som ønsker å utvikle seg, men som også ønsker å skape samhold i en egen dansegruppe. 

 

The Zone’s showgruppe kommer til å jobbe frem danseshow som presenteres på slutten av semesteret. Vi lager show innen ulike street/club/commercial stiler. Så det er en fordel av du trives på klassene Hip Hop, Commercial, Sassy&Savage.
Det er ingen krav til nivå, så alle er velkommen. Men det vektlegges at du gir en ekstra innsats for gruppen din. I tillegg vil instruktør gi feedback og danseriske oppfølging i større grad enn på våre regelmessige klasser.
 
The Zone sin showgruppe koreograferes og ledes av Irlin som er fast instruktør på The Zone. Hun har over 15 års erfaring som koreograf for scene og video både nasjonalt og internasjonalt, i tillegg til lang pedagogisk erfaring for å berike hver enkeltindivids danseriske språk.
Meld deg på nå for å sikre deg plass!
 

TIRSDAGER Kl. 20:15- 21:15

Varighet:
Oppstart uke 6
Avslutning uke 26
Pris: 3000 kr
Pris for bronze, silver, gold-medlemmer: 2000kr
Pris for VIP-medlemmer: 1000kr

PÅMELDING SHOWGROUP

Har du medlemskap på The Zone?